Ha bizonytalan vagy, hogy szeretnél-e mellszívót bérelni, vidd el a kiválasztott készüléket és próbáld ki. Ha úgy döntesz, hogy nem akarod használni, legkésőbb az 5. napon visszahozhatod, és azokra a napokra, amíg nálad volt, 200 Ft/ nap díjat kell csak fizetned.

Készülékeinket fertőtlenített, teljesen tiszta, használatra kész fejrésszel adjuk át melynek nincs további költsége a havidíjon felül, de lehetőség van 5000 Ft-ért új fejrészt vásárolni bármelyik bérelt mellszívóhoz.

Minden esetben a Tisztiorvosi szolgálat által meghatározott, Magyarországon engedélyezett fertőtlenítőszert alkalmazunk.

Unimom 1 elektromos mellszívó

Kórházi mellszívó a tejtermelés beindítására. Minden igényt kielégítő modern, gyors és erős készülék.

BŐVEBBEN

Unimom 2 elektromos mellszívó

Az Unimom Forte Új készülék elődje, csak külső megjelenésében tér el attól, de műszaki paraméterei azonosak.

BŐVEBBEN

S10 vezeték nélküli mellszívó

Sok feladatot elvégezhetsz fejés közben, ha ezt a kis méretű, csendes mellszívót  választod. Nincs vezeték, nincs külön fejrész és készülék.

BŐVEBBEN

Medela Swing Maxi mellszívó

A Medela az ikonikus  Swing Maxi Flexmellszívót egy új korszakba emeli egy stílusos új formájú, modern  Swing Maxi formájában.

BŐVEBBEN

Lansinoh elektromos mellszívó

Az  5 állítható szívási szint és ritmus utánozza a baba természetes táplálkozási módját, maximalizálja az anyatejtermelést.

BŐVEBBEN

Philips Avent elektromos mellszívó

Jó választás azoknak, akik a jól ismert, bevált névben, technológiában bíznak. Kényelmesen használható, megbízható készülék egy szívófejjel.

BŐVEBBEN

Ameda elektromos mellszívó

Minden igényt kielégítő, nagyon pontosan szabályozható készülék. Modern megjelenésű készülék.

BŐVEBBEN

Unimom 1 elektromos mellszívó

Havidíj: 5.000 Ft/hó

MEGRENDELÉS

Minden igényt kielégítő, modern készülék, azoknak, akiknek a legfontosabb szempont, hogy gyors és erős készüléket használjanak.

Dupla fejjel kölcsönözhető
Szíváserősség állítás
Tej visszafolyás gátló rendszer
Vákuum:  0-350 Hgmm
Ciklus : 46 / perc

A Forte modell tartós, kórházi minőségű motorral rendelkezik, amelyet exkluzív, hosszú távú kifejezésre terveztek. A Az új Unimom Forte kórházi fokozatú mellszívó erős motorral rendelkezik, melyet hosszú távú használatra terveztek. Minden igényt kielégítő, modern készülék, azoknak, akiknek a legfontosabb szempont, hogy gyors és erős készüléket használjanak. Kórházi használatra tervezett, mégis kompakt kialakításának köszönhetően alkalmas az otthoni használatra. A dupla fejes mellszívó egyedülálló, széles szívási tartományban higiénikus visszaáramlás-védelmi rendszerrel rendelkezik. A ritmikus szívás lehetővé teszi a hatékony fejért és a maximális tejellátást. Mindent megad, amire szüksége van, hogy gyorsan, könnyen, kényelmes szívjuk le az anyatejet..

Bővebb információ
HORDOZHATÓ MELLSZÍVÓ KÉSZLET

Ez a készülék kiválóan alkalmas utazáshoz, vagy ha rövidebb időre távol vagyunk a babától és közben szükség van egy-két alkalommal az anyatej diszkrét fejésére.
Amikor fontos szempont, hogy kis helyen, feltűnés nélkül tudjuk vinni magunkkal a  készüléket, akkor ez mellszívó remek megoldás lehet.

Unimom 1 készülékkel együtt bérelve a havidíja: 6.000 Ft/hó

BŐVEBBEN

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.