Rólunk


Cégünk, a BinOla vállalkozás egyéni vállalkozásként alakult meg 1995-ben. Kezdetben háztartási gépek és épületek szerelésével foglalkoztunk.

A cég tulajdonosa: Binszki Attila

Az állandóan változó igényeknek megfelelően 2008-ban, a háztartási gép szereléshez kapcsolódóan kisgép kölcsönzéssel bővült a tevékenység, így került be a kínálatba kismamák számára mellszívó, csecsemőmérleg és légzésfigyelő készülékek kölcsönzése és azok szervizelése. Jelenleg a cég 10 fővel működik.

Napjainkban fő tevékenységeink:

·         Elektromos mellszívó, csecsemőmérleg, légzésfigyelő kölcsönzése és szervizelése

·         Uni-Mom termékek forgalmazása

·         Háztartási gép szerelés

Célunk:

Folyamatos fejlesztésekkel bővítjük cégünk hatékonyságát. Ennek érdekében szeretnénk bevezetni kereskedelmi forgalomba egy új, Magyarországon eddig ismeretlen termékcsaládot. Az Unimom termékeket 2009 óta adjuk bérbe több nagyvárosban és környékén, de az ország különböző pontjairól folyamatosan érkezik megkeresés, így mostanra kialakult a készülékek megvásárlásának igénye is a kismamák részéről. Minden ehhez szükséges engedélyt megkaptunk, a gyártóval személyes kapcsolatot alakítottunk ki, az országon belüli igényeket felmértük:

·         A kórházat elhagyó kismamák 20%-a keresi meg cégünket kölcsönzési szándékkal

·         A fennmaradó 80% nagy része üzletben vásárolja meg a szoptatáshoz szükséges készülékeket. Ennek a rétegnek  kínálunk alternatívát egy új, a magyar kiskereskedelemben eddig ismeretlen technológiájú, nagyon kedvező árfekvésű, minőségi termékcsaláddal.

·         Termékeink kiszolgálnak minden mellszívó készülékkel kapcsolatos igényt, de emellett felkínálunk egy újabb lehetőséget a kismamák számára azáltal, hogy elérhetővé tesszük számukra a korházi használatú mellszívók megvásárlását kedvező áron.

·         Az Uni-Mom Forte készülékkel egy olyan űrt töltünk be a piacon, amire bizonyítottan hosszú ideje várnak az anyukák. A készülék kölcsönzés több éves tapasztalata megmutatta, hogy mekkora igény van erre az alacsony árfekvésű, de kórházi erősségű készülékre.

·         Mellszívóink és a hozzájuk kapcsolódó termékek megfelelnek a Magyarországon már jól ismert márkákat használó családok magas igényeinek, de árainkkal szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak is, aki eddig nem engedhették meg maguknak, hogy a piacon kínált hasonló minőségű termékeket megvásárolják.

·         A készülékek illetve kiegészítőik megfelelnek az Európai Unió, ezen belül a Magyar szabványoknak is, a műanyag tartozékok káros anyagoktól mentesek: BPA és DEHP mentes.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.